Peter Fribergs kommentarer

Peter Fribergs kommentarer

Om Peter Fribergs blogg

På denna blogg kommenterar Peter Friberg, moderat IF Metallare och personvald politiker, vad som händer både i Tidaholm och Västra Götaland, samt kanske lite om riket...
Besök gärna:
www.Kryssa-Friberg.Nu , Facebook.com/Friberg och twitter.com/peterfriberg

Samtliga kommentarer som jag framför här är naturligtvis mina personliga.

En stilla fundering om opartiskhet...

PolitikSkapad av Friberg mån, mars 04, 2013 18:59:22
En stilla fundering om opartiskhet...

I fredagens Västgöta-Blad fanns en artikel om det förestående besöket av Vänsterns partiledare Jonas Sjöstedt i Tidaholm den 4 mars och det är alltid trevligt när rikspolitiker och partiledare besöker staden.
Därför blev jag något fundersam över annonsen inför detta besök, avsändaren var inte Vänsterpartiet UTAN Tidaholms Museum !!!

Om det är en partiaktivitet i syfte att sprida ett politiskt budskap, så borde det väl vara Vänsterpartiet och inte en kommunalförvaltning som annonsera om detta med sitt varumärke och Tidaholms kommuns logotyp.
I måndagens annons var visserligen kommunens logotypen var borttagen och det stod ”Plats” där istället bredvid museets textlogotyp.

Enligt uppgift så är även de båda annonserna betalda av Tidaholms kommun (Museet), och jag undrar om detta är förenligt med förvaltningarnas politiska opartiskhet…

Peter Friberg (M)

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.