Peter Fribergs kommentarer

Peter Fribergs kommentarer

Om Peter Fribergs blogg

På denna blogg kommenterar Peter Friberg, moderat IF Metallare och personvald politiker, vad som händer både i Tidaholm och Västra Götaland, samt kanske lite om riket...
Besök gärna:
www.Kryssa-Friberg.Nu , Facebook.com/Friberg och twitter.com/peterfriberg

Samtliga kommentarer som jag framför här är naturligtvis mina personliga.

Varje kvotering är en diskriminering !

PolitikSkapad av Friberg fre, september 30, 2011 23:08:56
Moderaterna har varit ett parti som står för att varje enskilds persons egenskaper skall vara avgörande: "Se till människan" och det har jag hyllat genom åren.

Helt plötsligt verkar det som någon "feministisk kommunism" har smugit sig in i partiapparaten inför den förestående partistämman i oktober.

Bland annat har vår partisekreterare Sofia Arkelsten varit ute i media och påtalat att den kan bli tvunget med kvotering bla i bolagsstyrelser!!!

Som tur så är det moderata kvinnoförbundet helt emot den tanken och en av våra unga duktiga kvinnor, Alice Teodorescu, har förklarat sin syn på denna snedvridning av politiken på sin blogg, vilken är mycket läsvärd!

Varje gång som man kvoterar någon pga av kön, hudfärg, sexualitet eller etnicitet så går jämställdhetsarbetet baklänges efter som man inte ser till människan och dess färdigheter.

Faktum är att man faktiskt diskriminerar en annan person just genom att kvotera.

Skäms på ER i partistyrelsen och på dig Sofia Arkelsten.

Peter Friberg
Stolt och personvald jämställdhetsförespråkare och motståndare till kvotering

  • Kommentarer(0)//blogg.tidaholmarn.se/#post218